dimecres, 18 de febrer del 2009

per començar desde zero i amb bon peu...

Abans de tot, felicitar-te per haver pres aquesta iniciativa. Córrer és una cosa que et farà millorar el ritme de vida, que farà que et sentis millor, i que vajis més relaxat.
El programa proposat a baix, és un programa molt relaxat, recomanat per a gent que vol començar desde un bon començament. Si ets una persona que practiques algun esport, o que ja havies corregut fa temps i simplement et vols tornar a enganxar, no seguiu aquest entrenament perquè es podria fer pesat per vosaltres. Més endavant ja penjaré una altre entrenament que serà la continuació d'aquest.


CONSELLS:
-És molt important no forçar-se ni esgotar-se, si no s'aconsegueix en una setmana es pot aconseguir en deu dies.
-Trotar no ha de ser un martiri sinó alguna cosa agradable.
-Per descomptat cal fer estiramientos abans i després perquè no ens donin enrampades.
-A partir d'aquest moment s'han d'alternar dias de córrer mitja hora seguida amb dias de córrer/caminar...i ja estarem preparades per a córrer una cursa popular podent-la disfrutar!!

CALENDARI:
Primera setmana:
L'objectiu de la setmana és acabar corrent trams de dos minuts seguits. Comencem a caminar a pas lleuger durant deu minuts, després trotem durant dos minuts, caminar altres dos i anar alternant-ho durant deu minuts en total. Acabar caminant durant uns altres deu minuts com al principi.
Segona setmana:
Aquesta vegada cal aconseguir córrer trams de quatre minuts a final de setmana. Caminem vuit minuts, trotem quatre minuts, caminem dos minuts més fins a completar catorze minuts entre caminar i trotar i acabem caminant vuit minuts com al principi.
Tercera setmana:
L'objectiu és arribar a els sis minuts de trot a final de setmana. Comencem caminant cinc minuts, trotem sis minuts, caminem dos i així fins a completar vint minuts, acabem caminant cinc minuts.
Quarta setmana:
Caminem cinc minuts, trotem vint minuts i acabem caminant cinc minuts més. A final de setmana segur que aconseguim trotar la mitja hora que era la meta.

Ànims, foteuli fort i com sempre dic..
Salut i força a les cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada